Sport og friluftsliv

Arbejdshandsker til alle formål

Arbejdshandsker til alle formål

Arbejdshandsker kan bruges til uendelig mange ting. Det kan være at du skal løfte tunge ting og har brug for at skåne dine hænder. Det kan være du skal i haven og ikke vil have jord på fingrene. Det kan være du skal stå med nogle kemikalier der kan være farlige, eller måske skal du være i et laboratorie hvor du skal have arbejdshandsker på.

Sikkerheden er det vigtigste aspekt i at have et par gode arbejdshandsker og det er derfor du skal bruge tiden på at vælge de helt rigtige for dig. Som håndværker kan der også være meget stor forskel på hvad du skal bruge – hvis du skal svejse eller arbejde med noget meget varmt er det uhyr vigtigt at du er ordenligt beskyttet.

Stennevad har et utroligt stort udvalg af arbejdshandsker, læderhandsker, dyphandsker, engangshandsker, industrihandsker, kemikaliehandsker, montagehandsker, skærehæmmendehandsker, bomuldshandsker, svejsehandsker, teknikerhandsker og vinterhandsker. Det er sådan set kun at finde den handske du skal bruge.

Stennevad leverer ikke kun arbejdshandsker, de har også et stort udvalg af andre typer sikkerhedsudstyr, lige fra sikkerhedshjelme og høreværn, sikkerhedssko og masker. Så hvis du står og skal sikre din virksomhed er der rigtig mange gode, billige tilbud du kan finde her. Sikkerheden på arbejdspladsen er det vigtigste og man ønsker på ingen måder at nogen af sine medarbejdere kommer galt afsted hvis der ikke er taget de rigtige forholdsregler.

Et godt arbejdsmiljø gør også dine medarbejdere mere effektive hvis de er trygge – hvis de står i en situation og ikke kan komme videre fordi de mangler de rigtige arbejdshandsker så kan det være et tab på rigtig mange penge. Så spar de penge og gør det fornuftige – udrust din virksomhed med noget rigtig godt sikkerhedsudstyr.

Close