Sport og friluftsliv

Brug god emballage

En beskrivelse af alt man kan bruge i hjemmet

Der er mange virksomheder, som ikke tænker på hvordan og hvad ens emballage er lavet af, og det er jo et kæmpe problem, da noget emballage ikke er godt for naturen, og noget af det kan også være meget svært at komme af med. Og privat personer, de smider det bare ud sammen med alt andet, og det kan være med til at skade industrien, da nogle af de ting som bliver genbrugt, kan være fyldt med farligt materiale.

Det er især emballage fra ting fra hobby og dekoration branchen, der er et problem, da der fra virksomhedernes side, stilles nogle krav, som ikke ret mange normale emballage ting, kan opfylde. Derfor bliver de nød til at bruge nogle specielle ting, der er dog nogle, som godt kan finde ud af at, lave noget emballage som ikke skader naturen, med ting, som er helt fine, til at bruge i emballage fremstilling.

Det er dog ikke kun i hobby og dekoration branche, at der bliver stillet nogle høje krav ,dette sker nemlig også med en del ting, indenfor håndværk, da det er meget smart at have pakket nogle lidt giftige ting, hensigtsmæssigt ind, da det ellers nemt kan gå hen at blive farligt, man kan dog stadigt tænke på emballage, da det hjælper på det hele, da der så kommer mindre, farligt affald, og der skal nemlig være meget mere fokus på affald, da vores planet, ellers kommer til at lige det rene ****.

Man bruger også nogle meget specielle emballager, til reb og binderi, da det skal holdes “frisk”, Og det er ikke helt billigt, at producere, da ens reb vil blive dårligt, også skal man også tænke på, at et reb kan bruges til mange ting, nogle bruger det som deres “gaffatape”, altså i den forstand, at det kan løse alt, og det kan det næste også, reb er blevet brugt i mange årtier, hvor det altid har gjort hvad det skulle.

Close