Hobby og Dyr

Campingsæson hele året

Nyd naturen på en campingferie

Der er flere forskellige måder at nyde den danske natur på. Nogle af måderne appelerer til mere udstyr end andet. En almindelig vandretur vil oftest kun kræve et par gode sko samt overtøj, der tager hensyn til vejrets ubestandighed. Ønsker man at bruge længere tid i det danske landskab, så kan campering være en af mulighederne. Det kan være enten med en reel campingvogn eller med et telt. En campingvogn kræver en bil af en vis størrelse, i hvert fald hvis man selv skal transportere campingvognen rundt. Et telt kan i princippet kun kræve en cykel eller teltet kan stoppes ind i en bil af enhver størrelse.

Find det rette telt

Et af de steder, der står parate til at hjælpe det camperende folk med gode råd og udstyr, er Campstuff, der ligger i Horsens. Campstuff findes ikke kun med en fysisk butik i Horsens, den ligger også som webshop på www.chhorsens.dk. Campstuff byder på alverdens udstyr til at supportere et ophold i den danske natur. Oprindeligt startede Campingstuff op med salg af campingvogne, men med tiden er salget gået væk fra salg af campingvogne til salg af tilbehør til campinglivet. Der sælges nu alt fra fortelte til campingvogne til campingmøbler til telte. Blandt andet sælger Campingstuff telt til 4 personer. Der er tale om telte fra mærkerne Robens, Kampa og Outwell, der alle er lavet i materialer af polycotten og polyester. Udover at sælge telt til 4 personer, så sælger Campingstuff også telte til 5-6 personer samt telt til 1-2 personer. Der giver altså både familier, vennegrupper og kærestepar mulighed for at tage afsted på farten.

Det rette campingstuff

Er man i nærheden af Horsens, vil det være nærliggende at taget forbi Campingstuff og kigge på herlighederne. Her kan man bese alt det fine tilbehør til campinglivet. Der er tilbehør helt ned i de små detaljer. Blandt andet kan man købe porcelæn, der kan tåle naturlivet samt kogegrej. Et besøg i den fysiske butik bliver belønnet med et gratis katalog på over 800 sider, der viser alt det smukke og praktiske udstyr, man kan nyde i naturen. Både den fysiske og internetbutikken er målrettet alle dem, der allerede nu kører campingvogn, autocamper eller ligger i telt – eller som drømmer om at gøre det i fremtiden.

Close