Hobby og Dyr

Campingsæson hele året

Din campingdrøm

Camping omfatter flere forskellige måde at holde ferie på, det kan være en cykelferie med telt, en rejse sydpå med campingvogn, eller en to dags tur til Vesterhavet i autocamper, eller noget helt andet. Fælles for begrebet camping er dog, at det gælder om at komme ud i det fri og nyde livet.

Det er ikke for sent at prøve campinglivet af

Campingsæsonen er på ingen måde slut, og førstegangscampister kan derfor stadig komme ud og prøve campinglivet af. Camping- og teltvogne kan i dag købes uden udbetaling, og ofte kan selv den lokale campingplads byde på masser af oplevelser.
Kufferten fra charterferien eller turen i sommerhuset er for manges vedkommende pakket ud, men trangen til at komme væk hjemmefra er måske ikke helt indfriet.

Her melder campingferien sig som den oplagte mulighed. Campingsæsonen varer hele året, og man behøver såmænd ikke køre langt væk for at få del i campinglivets glæder.

? Er man førstegangscampist, er der stadig masser af mulighed for at prøve campinglivet af og opleve det tætte samvær, man har med sine medcampister og det at være tæt på naturen. Derudover har mange campingpladser rigtig gode forhold for børn med legepladser, minigolfbaner og andre aktiviteter. Det kan man sagtens finde i nærområdet uden at skulle køre til Balatonsøen eller andre sydlige rejsemål.

telt til 4 personer

Hos cfhorsens forhandler de diverse former for campingudstyr som kan være med til at opfylde dine drømme om den perfekte campingtur. Hos dem kan du blandt det store udvalg af campinggrej bl.a. finde et lækkert Outwell telt til 4 personer, eller et Isabella fortelt til din campingvogn, et Kampa lufttelt, eller blot et almindeligt campingbord. Groft sagt ?de har alt i campingtilbehør!?.
Cfhorsens har i mange år været kendt som en solid leverandør af de mest kendte mærkervarer til billige priser, både i deres fysiske butik og på deres onlineshop. Så gå på opdagelse blandt tusindvis af varer i shoppen eller besøg butikken, hvor du finder en stor udstilling af telte, fortelte og campingtilbehør.

Close