Sport og friluftsliv

Danmark er et dejligt land

Danmark er et dejligt land, men selvom det er et dejligt land, kan man stadig godt drømme sig hen til et andet sted. I Danmark har vi rigtig mange forskellige seværdigheder. Problemet er bare, at folk ikke tager ud og ser dem, selvom det findes i samme land, som man bor i. Danmark er jo ikke særligt stort, så hvis man skal ud og opleve noget, kan man nøjes med at sæt en dag eller weekend af til det for at opleve det.

I danmark har vi utallige forskellige seværdigheder. Det kommer helt an på, hvad det interesserer en, og hvad man gerne vil opnå. For der er seværdigheder til alle. Det kunne være en tur i tivoli, som findes flere steder i Danmark. Det kunne også være vores smukke slotte, som for eksempel Kronborg eller Amalienborg. Der findes utallige muligheder i Danmark, og man burde tage ud og opleve sit eget land, hvis man ikke har gjort det endnu.

Men selvom Danmark har rigtig mange forskellige seværdigheds oplevelser, kan man stadig godt drømme sig væk på rejser. Verden byder på alt, og noget som er langt fra at kan opleve i Danmark.

Close