Mad og Sundhed

Danskerne er vilde med te og kaffe

Hvad er en arbejdsplads uden kaffe?

Man må nok vove at påstå, at der findes ingen eller i hvert fald meget få arbejdspladser i Danmark, hvor det ikke er almindelig adfærd at der bliver drukket kaffe. Det kan enten være i arbejdstiden, eller i hvert fald i pauserne. Og det gælder alle steder lige fra autoværkstedet til direktionsgangen, i offentlige organisationer og i kulturelle virksomheder. Kaffe og te er naturlige deltagere i hverdagen, og derfor er der stor efterspørgsel efter kaffeautomater og kaffemaskiner erhverv, som medarbejderne kan få deres kaffe og te fra. Kaffeautomater findes i mange forskellige størrelser, både kaffeautomater til mindre og større virksomheder, og kaffemaskiner erhverv er noget som man finder hos mange arbejdspladser, da det nedsætter den tid som medarbejderne skal bruge på selv at brygge deres kaffe og te, samt at rydde op efter sig igen. Det hele ordner stort set sig selv med kaffemaskiner erhverv.
På hjemmesiden: finder man både kaffemaskine erhverv og , så hvis man er ansvarlig for kaffe og te området i en virksomhed, så kan det da kun anbefales at man klikker ind her, og ser hvilke muligheder der findes, og hvilke handelsbetingelser og løsninger som tilbydes til netop din type virksomhed. Det er også muligt at finde kontaktoplysninger på virksomheden, så man eventuelt kan kontakte dem direkte, og forespørge om eventuelle afklaringer eller spørgsmål til priser og så videre.

Det gør ikke noget med lidt kaffe og te

Selvom nogle påstår at medarbejderne bruger lidt for lang tid på at hygge sig på arbejdspladsen, så er det faktisk ikke nødvendigvis i forbindelse med deres brug af kaffe og te, men til gengæld opstår der ventetider hvis man selv skal brygge en hel kande ad gangen, hver gang man møder ind på arbejde. Og derfor er maskinerne smarte.

Close