Sport og friluftsliv

Din skrotbil er penge værd

Din skrotbil er penge værd

Har du en gammel bil som du overvejer at komme af med, kan det være en god ide at få lavet en bilvurdering hos en skrotforhandler. Der kan nemlig være penge at hente i skrotpræmie for din skrotbil. Din brugte bil er måske mere værd end du går og tror. Og måske endda mere værd end det, en køber vil give for den som brugt bil. Du skal ikke tænke på om den ser flot ud ved vurdering eller om den er rengjort.

Skrotpræmien kan dække et nyt bilkøb

Sælger du din bil som skrotbil kan du få meget for den. Det afhænger ikke af hvilken model eller produktionsår om du får skrotpræmie. Og i mange tilfælde er beløbet i sådan en størrelse at der er penge til en ny bil. I det lange løb kan det betale sig da en nyere bil giver mindre afgift og lavere forsikringsomkostninger. Man slipper for at betale for reparationer eller vedligeholdelse når man sælger den til skrot. Og man slipper for at have bilen stående i garagen og fylde. Er du i tvivl om hvad du præcis kan få, kan du få lavet en bilvurdering. Man udfylder en kontaktformular på virksomhedens hjemmeside på https://www.skrotbildanmark.dk/og så er man ellers godt i gang med at få en bilvurdering. De kontakter derefter dig hurtigst muligt. Eller

Hvad skal man være opmærksom på?

Når man sælger sin bil som skrotbil, skal det anmeldes til SKAT og motorkontoret skal kontaktes for at fjerne registreringen af nummerplade på bilen. Hos Skrotbil.net skal du ikke tænke på det, da de tilbyder det som ekstraservice, de tilbyder endda et af Danmarks højeste skrotpræmie Kan bilen ikke køre, afhenter firmaet bilen gratis med en autoriseret transportør. Det kan med andre ord ikke blive nemmere. Beløbet på din skrotbil bliver udbetalt skattefrit. Med andre ord har du alle pengene ved hånden kontant og klar til en anden bil som du kan få meget mere glæde af.

Close