Sport og friluftsliv

Dumt at spare rejseforsikringen væk

Når turen går uden for landets grænser

Ferier og udenlandsrejser har vi alle sammen brug for på et eller andet tidspunkt. Vi skal koble af, og det gør vi oftest bedst under varmere himmelstrøg, hvor vi kan lade hverdagens stres og jag svinde bort. du finder alt til din rejse her Andre gange går turen til udlandet af andre grunde. For eksempel på forretningsrejser, hvor vi skal til møder eller finde nye kunder i andre lande. Uanset hvorfor vi vælger at rejse, er det vigtigt at vi er dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Det er derfor uhyre vigtigt, at du har styr på din rejseforsikring inden du tager af sted. Uden den, kan sygdomsforløb eller uheld, der opstår mens du er i udlandet, komme til at koste dig rigtig, rigtig dyrt. Der findes mange forskellige typer rejseforsikring, hvorfor det er vigtigt, at du sætter dig nøje ind i, hvilken en du har brug for.

Forsikringer for de unge

Mange virksomheder der udbyder rejseforsikringer, tilbyder en ungdomsrejseforsikring. Safeaway er ingen undtagelse. De tilbyder en speciel ungdomsrejseforsikring for alle, der er under 35 år. Her kan du selv være med til at tilpasse din rejseforsikring, så du er dækket ind i lige præcis så høj grad, som du mener der er behov for. Bagagetilkøb og andre tilkøb kan således vælges efter behov. Forsikringen dækker også, hvis du er på studieophold i udlandet af helt op til et års varighed. Du slipper således for at skulle bekymre dig om uforudsete konsekvenser ved opståede uheld eller akut sygdom, under hele dit ophold.

Hav økonomiske sikkerhed, hvis du bliver nødt til at aflyse din rejse

Nogle gange sker der noget uforudset, som gør, at du bliver nødt til at aflyse din rejse. Ved tilkøb af en afbestillingsforsikring, er du dækket ind økonomisk i tilfælde af dødsfald i familien, sygdom eller andet. En afbestillingsforsikring kan altså være en god investering.

Close