Sport og friluftsliv

Elsker du også at finde gamle ting på antikmesser?

Elsker du også at finde gamle ting på antikmesser?

Det bliver sendt programmer i fjernsynet med det. Hold der får for eksempel 4.000kr til at købe gamle ting på en antikmesse. Det gælder så for dem om at få den bedste pris, for senere at kunne sælge det videre fra deres egen butik, med den største fortjeneste. Det er denne tendens der så småt også er bredt sig ud til resten af det danske folk. Men heldigvis er det ikke alle for hvem det handler om at tjene mest muligt. For mange handler det blot om en kærlighed til den lidt mere antikke/retro stil der er blevet moderne igen.

Man så det blandt andet i TV2’s underholdningsprogram “Nybyggerne” hvor vinderparret Lise og Michael, der har en stor forkærlighed for stilen fra 50’erne og 60’erne. I en af afsnittene ser man endda at de har deres egen “personlige” antik forhandler. Men det er måske ikke lige alle der kender en der ligger inde med nogle af de gode gamle ting. Derfor kan det være smart at kikke forbi hjemmesider der har styr på hvor og hvornår man kan finde en antikmesse der ligger tæt på, Besøg siden .

Afsted på antikmesse

Når man er afsted på antikmesse ser man en masse gamle ting og antikviteter. Men det kan være svært at se om tingene er fra den “rigtige” designer. Heldigvis er sælgerne ofte meget søde og hjælpsomme i dette miljø, så de vil gerne fortælle hvis det lavet en kendt designer, eller om det “bare” er en kopi fra et andet mærke. Man kan sige at det kommer meget an på hvor meget man selv går op i at det skal være fra den rigtige designer, om det skal være “ægte” eller ej. For ofte er de ting der er lavet af mindre kendte designere og mærker af lige så fin kvalitet som det der er lavet af kendte designere. Hos antikmesse.dk, har de antikmesser med antikviteter og gamle ting der falder i alles smag.

Close