Sport og friluftsliv

En god træning hver gang

Sommeren er et sprængbræt for mange

Vejret er mildere og aftenerne lyse, og det giver mange lyst til at komme i gang med at løbetræne. Naturen blomstrer, og det kan påvirke humøret og dermed energiniveauet. Sommermånederne er også ofte mindre stresset og mange vælger at bruge et par ugers ferie. Måske er man et par stykker, der gerne vil løbe sammen, og det kan være svært i en stresset hverdag at få planerne til at passe sammen. Der er mange gode grunde til at løbetræne om sommeren, men en vigtig forudsætning er, at man har løbetøj og et par gode løbesko. Hvis man skal have succes med sin løbetræning, er det vigtigt at have det rigtige udstyr, således at skader holdes på afstand, og dette finder man i en løbe shop.

Få alt til løbeturen hos runnerscorner

Alt efter erfarring og ambition er der en masse forskelligt udstyr, som kan gøre løbeturen mere behagelig og derudover også optimerer træningen. Med et løbeur kan man fra tur til tur holde styr på tid og antal kilometer og på den måde planlægge næste træning. Hvis man f.eks. træner op til et større løb som et halvmaraton, er det vigtigt kun at øge længden af turen en lille smule fra gang til gang for at optræne både muskler og kondition. Det er derudover også en god idé at variere træningen, således at man indlægger små intervaller på ruten – dette kan også gøre med et løbeur.

Løbetøj efter vejret

Find løbetøj – runnerscorner.dk. Her finder man et stort udvalg af løbetøj, der kan bruges hhv. vinter og sommer. På den måde er der ingen dårlig undskyldning for at løbetræne, selvom vejret ændrer sig. En løbe shop som denne giver mulighed for at vende tilbage igen og igen, indtil man er helt sikker på sin beslutning. Man kan holde øje med udsalgsvarer og slå til, når man finder det perfekte outfit. Er man i tvivl om, hvad for noget udstyr man skal bruge, kan man også besøge en af de tre butikker og få lavet en løbetest eller andet.

Close