Sport og friluftsliv

Få et abonnement til Hjem IS

Er man interesseret i at få mere is fra Hjemmeis , så kan det være en god ide at se nærmere på de mange gode tilbudspakker og abonnementer og køreruter, som der findes, således man sikre sig at få is fra dette gode firmaer. udvalget indenfor is er stort, og er man interesseret i at modtage nyhedsbreve, så kan man få dem på mail, ved at kontakte firmaet eller se nærmere på deres hjemmeside. Det kan være en god ide at klikke sig ind på deres hjemmeside, og se det store sortiment. Her er der alt fra flødeis til sodavandsis.

flødeis af den gode slags

Der findes et stort udvalg indenfor flødeis. Der er mange forskellige smagsvarianter indenfor flødeis, og det er både jordbær, stracciatella, lakrids, chokolade, vanilje og mange flere. Derudover kan man også ofte få gode tilbud på flødeis, så vil man gerne spare lidt kroner og øre, så kan man gøre en god handel. Der er også mange økologiske produkter, så er man til økologi, kan man få masser af forskellige varianter.

Sodavandsis

Er man mere til sodavandsis, så finder man også et stort udvalg af smagsvarianter. Hjem IS har været i Danmark i lang tid, og er for mange danskere et godt sted at købe is til hjemmet, og specielt om sommeren, er der mange danskere, der gør det til en tradition at købe is hos hjem IS. Der er mange der har barndoms minder, hvor de løb hen til hjemmeis og fik lov at købe en ispakke og få en is med det samme.

Nye produkter

Der bliver også ved med at komme nye produkter indenfor flødeis, sodavandsis og økologiske varer. Hjemmeis har et godt image ud af til til danskerne, og er med til at bringe glæde på de danske veje, og ønsker man det forsat skal være således kan man abonnere på et abonnement. Se nærmere online idag, det betaler sig.

Close