Sport og friluftsliv

Få inspiration til sammensætning af rejsen til Island

Hvis du godt kunne tænke dig at rejse til Island, så kan du med fordel Besøg travelnord.dk. På hjemmesiden finder du en masse gode rejsetips og guidelines til, hvordan du kan sammensætte din rejse til Island. Hvis du ønsker “kør selv”, så er der mulighed for at booke en bil igennem hjemmesiden. Hvis man klikker på det afsnit, der hedder kør selv, så kommer man ind på en side, hvor man kan finde forskellige løsninger for kør selv på Island. På hjemmesiden er der beskrevet, hvad der er værd at opleve, når man besøger det smukke land. Hvis du godt kan lide at ride, så kan du klikke dig ind på en af de to afsnit, der hedder rideferie. Her kan du læse nærmere om, hvor du skal henvende dig for at leje en hest samt hvordan du kan sammensætte din rideferie. På hjemmesiden kan du også læse mere om rejser til Island generelt.

Tag firmaet med til Island

Hvis man gerne vil gøre noget særligt for firmaets ansatte, så kan man invitere dem med på firmarejser til Island. Her er der god mulighed for, at firmaets ansatte kan blive rystet godt sammen. På hjemmesiden kan du også læse, hvordan man kan sammensætte en firmarejse. Her finder du firmarejser til Island. Hvis I beslutter jer for at tage på islandsrejser, så er der ingen tvivl om, at der bliver god tid til at lære hinanden bedre at kende.

Giv en rejse i gave

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på rejser til Island med din kæreste, så kan du med fordel give ham eller hende gavekort til islandsrejser i gave. På rejser til Island er der gode muligheder for at lære hinanden at kende og komme helt ned i gear. Når man rejser til Island, så vil man opleve at komme til et land med en meget rolig natur og frisk luft, hvilket giver gode rammer for at få slappet af. Hvis du overvejer at rejs til Island, så klik dig ind forbi hjemmesiden og læs mere om, hvad du kan opleve hvis du beslutter dig for at rejs til Island.

Close