Industri og Erhverv

Få designet optimale Sprøjtekabiner her

Mangler man nogle Sprøjtekabiner man kan arbejde i, kan man hos www.ventherm.dk også få designet den helt rigtige model til en. Om det er Malerkabiner til arbejde med restauration, Sandblæsekabine til samme formål så har man mulighed for, at få produceret sin helt egen kabine her. Her vil der blive taget hånd om miljøet, hvor man vil fremstille en lavenergiforbrugende model, som sørger for at skåne miljøet når man er ude og arbejde.

Et Maleanlæg eller en Sprøjteboks har til formål at lave det samme job om og om igen, så kvalitet er også noget man er ude efter. Det finder man alt andet lige også her i sortimentet, når man får hjælp til sin kabine. Så kan man vide sig sikker på, at man gang på gang kan levere samme kvalitet, når man sandblæser, maler, eller hvad man ellers er ude og lave på jobbet. En god investering for virksomheden man arbejder for.

Finansieringsmuligheder med mere her

Står man overfor et dilemma i forhold til, at man står og har brug for en kabine, men måske ikke lige har pengene til at ligge for en hel. Så er det også her, hvor en udbyder som den man finder her kommer på banen. Her kan man rent faktisk få sin kabine leveret og tage den i brug, og først betale når man begynder og tjene penge på jobbet. Så lige så snart man er gået i nul med sin investering, og rent faktisk begynder at se grønne tal, skal man betale af på den. En super god ordning, som nok skal hjælpe mange der er svage i kapitalen og lige er startet op men har store ambitioner.

Få en konsultation omkring kabinerne, hvad de kan performe, hvad der går ind i produktet, hvordan man får det meste ud af det og meget mere. Der er mulighed for at få en god snak omkring produktet her på siden, hvis man beslutter sig for at der er noget at komme efter for en og hvad produktets formål angår.

Close