Mad og Sundhed

Få hjælp til dit stof misbrug anonymt

Har man et stof misbrug, som man føler løber alt for løbsk. Så kan man hos www.ambulantmisbrugsbehandling.dk også finde den hjælp man skal bruge for at komme af med det igen. Det er alt andet lige noget, som mange unge såvel som ældre går og kæmper med i dag. Det er noget som kommer til et punkt, hvor man ikke kan skjule det længere i hvert fald ikke for nære venner og familie. Det kan skade ens ry, det kan skade ens relationer og i værste tilfælde sig selv.

Så det er også et spørgsmål om, kan man få bugt på det selv eller har man brug for hjælp. I mange tilfælde er den professionelle håndsrækning også noget som mange ender med at tage imod. I dag kan det selvfølgelig foregå helt anonymt, og noget som man kan forløbe ved siden af studiet eller sit arbejde. Så det er ikke noget som andre behøver at blande sig i, især ikke når man er på vej et bedre sted hen. Så er det sidste man har brug for dømmende blikke.

Udvid folks forståelse for problemet

Der er mange ting man kan vælge at bruge sit tidligere liv til, og hvis det er for at inspirere andre til at stoppe og hvordan man selv kan gøre det. Så er det helt klart også noget, som mange har gjort kunsten efter i dag. Man kan se mange få stofmisbrug hjælp, komme ud på den anden side og snakke meget åbent omkring det. Det er alt andet lige noget af det, som mange også bruger til at komme igang med deres eget misbrug.

hjælp til stofmisbrug er både for dem som ryger hash, tager amfetamin eller kokain på et plan, hvor man går og lyver, skjuler det og i sidste ende skader sig selv og folk omkring en. Det kan være yderst ødelæggende, men heller ikke noget man ikke kan komme i forkøbet. Så det er også bare om at gribe ud efter hjælpen, for den findes lige her på siden, hvor man vil blive mødt af uddannet personale til at hjælpe.

Close