Boligindretning

Få råd til et lækkert udespa

Er du på markedet efter et kvalitets udespa, finder du et hos Spacenteret.

Hos Spacenteret finder du udespa i højeste kvalitet, nemlig mærket HotSpring, som er verdens største producent af kvalitets spabade. Med forhandlere i over 70 lande har de sat sig massivt på markedet for udespa. Hos Spacenteret forhandler de både spa samt reservedele fra Hotspring.


Hos Spacenteret finder du alt fra det lille udebad til parret, der vil nyde den lille ekstra luksus, til de større spabade op til 6 personer.

Spar mange penge på et spa

Er du på udkig efter gode tilbud, finder du hos Spacenteret altid gode tilbud og de er vil altid gøre deres yderste for at kunne tilbyde dig den bedste pris på dit ønskede produkt.

På udvalgte modeller kan du spare rigtig mange penge. I visse tilfælde helt op til 20-30.000 kr. Ja du læste rigtigt. Så skynd dig at kigge ind på Spacenterets hjemmeside og se hvilke tilbud de kan give dig lige nu.

Et udespa bør være allemandseje, men alligevel er det endnu et fåtal, der har grebet chancen – rid med på bølgen, mens der stadig er masser af gode tilbud på de lækre modeller. Slå til før din nabo, så du med rette kan opnå den livsstil, du så meget har fortjent. Når du har truffet beslutningen vil du ikke fortryde det. Design og kvalitet er i højsædet. Hvorfor skulle du ikke også fortjene bare en lille bid af hverdagens luksus?

Stort showroom i Kolding

Spacenteret har butik i Kolding, hvor du også finder et stort showrum. Her kan du finde inspiration og se de udstillede modeller. Leder du efter tilbehør til dit udendørs spabad, finder du det også hos Spacenteret.

Kig forbi hjemmesiden og se de mange produkter og modeller i vores udvalg, og hvis du er i tvivl om hvilket du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte Spacenteret eller komme ind i butikken og tage en snak med dem.

Close