Uden kategori

Få smart indretning af kontor bil

Leder du efter en god løsning til indretning kontor bil, skal du kigge ind til Dansk Varebilindretning.


Dansk varebilindretning brænder for at lavesmart bil indretning, som kan skabe daglig arbejdsglæde, og med en skræddersyet løsning vil du med garanti nærmest blive helt nyforelsket i din varebil. Du kan selvfølgelig også vælge en standard løsning til indretning, og fælles for dem er at du får supersmart indretning der vil gøre din arbejdsdag nemmere. Du kan f.eks. få en fantastisk smart værktøjsreol bil, så du kan få styr på værktøjet.

Alt efter branche, kan der skræddersys en professionel bilindretning, samt indretning kontor bil så du nemt og enkelt kan finde ting og værktøj i din varebil. Der kan specialbygges reoler, med mindre rum og skuffer, eller større hylder og rum, alt efter din branches behov og dine ønsker.

Brugt inventar er en billig og miljøvenlig løsning

Leder du efter en billig løsning til din varevogn, er der ofte også brugte bilindretninger på lager. Det er en billig og miljøvenlig løsning.

Hvis du ikke lige finder noget, som dækker dit behov, så er du velkommen til at kontakte dem, og forespørge.

Et alternativ til en brugt bilindretning er en ny prisbillig løsning. Du kan bruge den smarte Prisberegner til at finde den reol der passer, eller selv sammensætte en indretning.

Dobbeltbunde

Dobbeltbunde er en fremragende idé, når du vil have styr på stumperne i bilen. Under dobbeltbunden kan du pakke stiger, kabelkanaler, redskaber og andet væk. Der kan også laves skuffer under dobbeltbunden, og de øger din effektivitet vældig meget, da du ikke behøver kravler ind i bilen efter dine reservedele. Det hele kommer ud til dig i stedet for. Derved får du meget mere ud af din varebil!

Kig ind til Dansk Varebilindretning og se hvad de kan hjælpe dig med.

Close