Sport og friluftsliv

Få varmet fødderne i et par filt hjemmesko

Her i den kolde vintertid, er der næppe noget bedre end at stikke fødderne i et par lækre filtede hjemmesko til voksne, når man kommer hjem i varmen efter at have været ude, måske for at finde juletræet, købe julegaver eller har været på tur med familien. Hvorom alting er, så er det altafgørende, at man ikke er kold om fødderne, hvis resten af kroppen skal holdes varm, og derfor er et par fit hjemmesko til voksne virkelig at foretrække til de kolde dage og aftener. Hos www.glerups.dk finder man et stort udvalg af filt hjemmesko. Uanset om man leder efter filtede hjemmesko til voksne, eller om det er familiens mindste medlemmer, der skal have varme om fødderne, ja så kan man med rette tage et kig hos Glerups. Faktisk er der størrelser helt ned til baby, så der er noget for alle i familien uanset størrelse.

Et væld af farver

Hos Glerups kan man som sagt finde et stort udvalg af filt hjemmesko. De kommer i alskens farver, så uanset om man er til pangfarver, eller man hellere vil stikke fødderne i et par beige eller naturfarvede, ja så finder man altså et par filt hjemmesko til enhver smag hos Glerups.

Filtsko limited edition

Hos Glerup har man ligeledes lanceret en specieldesignet filtsko kaldet ‘The Boot 25’. The Boot 25 er en hyldest til Gleups grundlægger, Nanny, og kommer således kun i et meget begrænset oplag, ja faktisk kun525 styks! Hver filtsko af ‘The Boot 25’ er nummereret og de kommer alle med Nannys signatur. Dette er bestemt ikke noget, man må snyde sig selv for, da det er en ‘once in a lifetime’-mulighed for at købe sig et unikum af den lækre filtsko fra Glerups.

Om Glerups

Glerups holder til i Aars i Nordjylland. Nanny, som er grundlægger, har siden 1993 filtet støvler og sko fra sine egne pelsfår, og i takt med at efterspørgslen er blevet større har firmaet stille og roligt udvidet sortimentet.

Close