Hus og have

Facaderenovering er en ren makeover til dit hus

Bærer dit hus præg af tidens tand og småreparationer gennem årerne? Og ærger du dig over de mange forskellige fuger og materialer så tøv ikke med at henvende dig til facaderenovering
Her findes mange løsninger på hvordan udskiftninger af fuger kan shine netop dit hus op igen.
En omfugning af dit murværk er ikke kun for synets skyld. Det er af den største betydning for murværkets holdbarhed og dermed også på husets stand. Dårlige fuger kan medvirke til at fugt trænger ind, der kan komme sætningsskader og opstå dyre reparationer på sigt. En omfugning er en rigtig god investering i dit hus og du kan øge ejendomsværdien betragtligt.
Facaden er det første vi ser på et hus, vi ser straks hvis der er slid og misvedlighold. Så går du i salgstanker kan det være en rigtig god idé at få huset omfuget inden du får besøg af ejendomsmægleren. Det er godt givet ud på den lange bane at huset fremstår velholdt og smukt.
Nye fuger kan også afhjælpe problmer med at holde på varmen i huset. Et hus med slidte fuger har svært ved at holde på varmen idet tætte fuger omkring stenene holder varmen inde.
Risiko for fugtskader, skimmelsvamp og ligende, er langt mindre i boliger der er fuget korrekt. Det spiller en væsentlig rolle for vores helbred at indeklimaet i vores huse er sundt og godt.
Når du beslutter dig for at få huset omfuget er det naturligvis vigtigt at du kontakter en fagmand på området. Det kræver faglig kompetence at fræse gamle fuger ud og fuge dem om med ny tæt mørtelfuge og det kan blive meget dyrt i den sidste enden hvis du selv går i gang.
Kontakt derfor en fagmand på området og få et uforpligtende tilbud – det betaler sig i sidste ende at få det lavet korrekt første gang.
Dit hus vil fremstå særdeles velholdt, dit indeklima vil blive sundere og din varmeregning vil falde.

Close