Hus og have

Farvel til våd bagdel

Hvis hjemmet roder, kan du skabe orden med møbler til opbevaring. Med en kombination af skabe, reoler, hylder og kasser er du godt på vej mod en funktionel indretning, som gør det lettere at holde hjemmet ryddet og pænt.
Møbler til opbevaring bør ikke kun være praktiske og funktionelle, men også gerne flotte og dekorative, så de er nemme at matche med din personlige stil.

overdækket cykel skur

Vi har mange ting, som gerne må gemmes væk i det daglige, men som alligevel skal være let at finde frem, når det skal bruges. Det kan være legetøj, duge, vinglas, garnnøgler, fint porcelæn, plaider eller noget helt andet. Hertil er kommoder, reoler, rumdelere og diverse opbevaringsbokse- og kasser helt ideelle, og de passer ind i både stue, kontor og soveværelse.

Ønsker du at sige farvel til våd bagdel, når du skal op på cyklen om morgenen efter en nat med regnvejr. En cykelkæde, der ikke skal smøres så ofte. Og mulighed for at låse cyklen inde, når du skal på ferie. Der er mange fordele ved at få et cykelskur. Du kan både få et aflåst cykelskur eller et åbent cykelskur, hvis du da ikke vil nøjes med et cykelstativ.

Overvej at investere i et cykelstativ. Det sparer dig for plads, da cyklerne kan holde tættere, uden at de filtrer sig ind i eller ridser hinanden. Hos BASES tilbydes et stort udvalg af vedligeholdelsesfri glasoverdækninger til blandt andet overdækket cykelskur, carporte og terrasser. Vi anvender primært vedligeholdelsesfrie materialer, med hovedkonstruktionerne udført i højkvalitets aluminium, for at gøre det så nemt for dig som muligt og samtidig sikre, at deres produkter får de bedst mulige rammer. Deres løsninger bliver opbygget i moduler, så du kan få overdækning i præcis den størrelse, du har behov for. Du kan vælge mellem forskellige farver, materialer og designs og husk på, at BASES til hver en tid står til din rådighed for spørgsmål og sparring.

Close