Sport og friluftsliv

Find din helt egen stil

Find din helt egen stil

Vægge kan have mange forskellige farver og mønstre. Der er stort set ingen grænser for hvordan du kan få din væg til at se ud og i sidste ende handler det bare om at finde din helt egen personlige stil. Mange bruger billeder, spejle og andre ting til at dekorere sine vægge med, men tapet kan virkelig være med til at fylde et rum med din personlighed. Er du til prikker, firkanter, trekanter, blomster, mange farver, ingen farver – det er kun fantasien som sætter grænser.
Her er en masse eksempler på hvordan du gør dine vægge og dermed dine rum unikke. Væggene er tomme for objekter, men alligevel har de masser af liv og personlighed. Så er du træt af kedelige hvide vægge, så er det bare med at komme i gang.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det første og vigtigste punkt er først og fremmest at kende din egen stil. Er du ikke helt sikker på hvad du ville kunne lide, så søg på internettet og find ting som du føler passer lige på dig. Det er essentielt at det ikke kun er dig, men også din familie og dine venner som kan fornemme at det er dig som skinner igennem. Dernæst skal du finde en forhandler med et stort udvalg, så du ikke føler dig nødt til at gå på kompromis. Hos www.bnfarver.dk kan du finde over 40 forskellige slags tapet, så her bør der være noget for en hver smag. Vælg det som springer i øjnene og det som du føler kan få dig til føle dig hjemme. Du skal vælge et som får dig til at vågne hver morgen og give dig et lille smil på læben.
Hvis du nogen tid ikke er helt tilfreds med valget alligevel, kan det være besværligt og tidskrævende at skulle rive det gamle af og sætte et nyt op. Så husk at vælge rigtigt første gang. Brug hellere en uge på at vælge, hvis du så efter en uge er 100% sikker på at det rigtige valg er truffet.

tapet

Close