Boligindretning

Flot design med fokus på bæredygtighed

Sæt badeværelset i centrum

Et badeværelse er et nyere udtryk. I tidligere tider har bad og toilet ofte været adskilt. Eventuelt har wc’erne være i gården og badet har været et andet sted. Først lang senere, da de fleste familier er begyndt at leve med bedre vilkår, er bad og wc blevet forenet i et badeværelse. De seneste årtier har badeværelset fået stor opmærksomhed. Det er nu blevet et rum, der skal opleves øge vores grad af lykke. Bedst er et badeværelse, der opfordrer til wellness.

Rotpunkt opfylder wellnessdrømmen

En af de køkkenkæder, der har grebet vores drømme om et badeværelse med stil, er Rotpunkt. Rotpunkt sælger flere forskellige udtryk indenfor badeværelser. Rotpunkt lægger specielt tryk på de forskellige badeværelsesoverskabe. De kommunikerer, at overskabe badeværelse er noget man straks lægger mærke til, og derfor er det en god ide at planlægge resten af rummet efter dette møbel. Se mere om Rotpunkts overskabe badeværelse her. Rotpunkt tilbyder badeværelse overskabe i mange forskellige varianter. Vælg mellem forskellige de mange standardfarver og korpusfarver.

Her finder du Rotpunkt

Man finder Rotpunkts butikker i Ålborg, Århus, Brovst, Esbjerg, Hillerød, Horsens, Kolding, København, Køge, Odense, Thisted samt Viborg. Rotpunkt arbejder kontinuerligt på at udbrede deres smukke køkkener. Rotpunkt er en tysk køkkenkæde, der oprindeligt startede op med at producere cigaræsker tilbage i 1930. Tyve år senere omstillede virksomheden produktionen til produktion af kvalitetskøkkener. Ved at åbne butikker i Danmark, forener virksomheden kvalitet med skandinavisk design.

Et bæredygtigt køkken og bad

Rotpunkt har stor fokus på bæredygtighed og allerede i januar 2020 blev produktionen i Tyskland 100 % CO2 neutralt. Også i 2018 sprængte virksomheden rammerne, da de tilbød alle medarbejderne en el-cykel, så de ikke belastede miljøet, når de tog på arbejde. Rotpunkt har desuden opfundet et bæredygtigt produkt med lanceringen af Greenline Bioboard, der blandt andet produceres med majskolber. Hermed reduceres brugen af træ med 37%. En “bivirkning” af denne cocktail er, at Bioboard er lettere end en normal spånplade. Rotpunkt arbejder konstant på nye initiativer til at aflaste miljøet.

Close