Sport og friluftsliv

Flyt kasserne på lagerhotel

Garagen og loftrummet flyder over af kasser, møbler og sager, der ikke skal ud men blot gemmes af vejen. Løsningen er at finde et lagerhotel og mulighed for opbevaring ved at indlogere alt det ekstra rod, som måske aldrig kommer i brug, men så er det af vejen. Skal man flytte, er det også en god ide at kunne sætte flyttekasserne væk, indtil der bliver brug for dem.

Lagerhotel

Mulighed for opbevaring kan man aldrig få nok af, og derfor er depothuset.dk/ en fremragende løsning til at få sine sager sat til side. Depothuset.dk fungerer som et lagerhotel, hvor man lejer et depot, et rum over et bestemt tidsrum. Det er kun tilladt at opbevare tørt gods og kun i sit eget rum ikke på gangene eller udenfor. Rummene har desuden en fast temperatur og luftfugtighed, så tingene ikke tager skade. Der er automatisk styrede porte, døre samt tekniske anlæg. Lejer kan betjene dørene ved hjælp af en kode. Det er vigtigt, at man søger for at alle døre og vinduer er lukkede, når man forlader lagerhotellet.

Depoter i landet

Depothuset har afdelinger tre steder i landet, og fungerer alle efter samme principper. Man kan vælge mellem tre forskellige størrelser lagerrum alt efter, hvor meget plads man har brug for. Prisen afhænger af størrelsen på rummet og desuden, hvor lang tid som man ønsker at leje rummet. Man betaler for hver måned, som man lejer et depotrum. Depothuset bestræber sig på at være det billigste lagerhotel, og der skal tilmed ikke betales depositum og man er ikke bundet til nogen lejeperiode.

Bestil over nettet

Det er enkelt at bestille et depotrum, og så snart man har modtaget en bekræftelse, er det bare med at flytte ind. Har man spørgsmål angående muligheden for at leje et depotrum, kan man ringe til de fire forskellige lagerhoteller i landet.

Close