Sport og friluftsliv

Forklar dit budskab med en animationsvideo

Animationsvideo, noget alle forstår

Vi lever i en travl verden hvor tid er blevet en af de mest værdifulde ressourcer. Med en animationsvideo kan du hurtigt og enkelt forklare et budskab. På den måde slipper man for at spilde meget værdifuld tid på at snakke forbi hinanden når man skal præsentere et budskab/en ide.

Det visuelle element i en animationsvideo er med til at alle kan forstå hvad det er man gerne vil fortælle. Det går fra at være en ide i dit hoved, som bliver forklaret lidt abstrakt, til at at være en kort animationsvideo hvor alle kan se konkret hvordan din ide kan blive udlevet.

Videoproduktion

Det kræver rimelig tekniske og grafiske færdigheder hvis man selv ønsker at give sig i kast med at producere en kort animationsvideo. Derfor kan det være smart at uddelegere den opgave til nogle fagpersoner der har styr på det med videoproduktion af en animationsvideo.

Som sagt så er animationsvideoer er blevet meget populære, og der findes firmaer der arbejde kun med den slags, du kan følge linket for at besøge OneKeyStory’s hjemmeside hvor du kan læse mere om hvordan de arbejder med animationsvideo, og måske du her finder en god kandidat til at stå for din videoproduktion, når du skal hvad visualiseret din næste ide.

Et par gode råd og tips

Her til sidst kommer der er par gode tips og tricks til overvejelser du bør gøre dig omkring din animationsvideo.

1. Lav et manuskript, på den måde kan du hurtigt få et overblik over hvor meget plads (eller hvor lidt plads) du har til at kommunikere dit budskab. Som tommelfingerregel kan man regne med at cirka 100 ord = 60 sekunder (selvfølgelig alt efter oplæsnings-tempo).

2. Hvilken stemning ønsker du filmen bringer. Skal det være muntert underlægningsmusik eller det mere seriøst. Hvilke følelser skal modtageren sidde tilbage med.

3. Væk folks nysgerrighed med din video. Husk det er blot en kort opridsning af din ide, så du skal ikke gå ned i detaljer. Det er meningen at folk sidde tilbage med nogle spørgsmål, som de så søger svar på hos dig.

Close