Sport og friluftsliv

Hold terrassen varm lige meget hvor koldt det er uden for

Måske har man prøvet at sidde uden for på en cafe midt om vinteren, og faktisk opleve, at man var i stand til at holde varmen. Selvfølgelig godt hjulpet på vej af et tæppe og en terrassevarmer. For med en terrassevarmer i nærheden er der faktisk rigtig god mulighed for, at man kan holde en god temperatur på terrassen, sådan så at man rent faktisk kan sidde uden for, også selvom det er virkelig koldt. Og der er faktisk rigtig mange, som gerne vil sidde udenfor. Derfor er det heller ikke sjældent man ser, at restauranter og cafeer har forret deres terrasser til med terassevarmere, for at gæsterne kan sidde uden for og samtidig holde varmen.

Ekstra varmt om vinteren

Måske har man selv prøvet, at have ekstra varme om vinteren i form af el varme. Man kan få forskellige slags for el varme. Nogle af dem ligner en radiator, som man så bare sætter til stikkontakten, og som herefter leverer varme. Man bruger ofte elvarme i ældre huse, hvor det kan være svært at holde det helt varmt om vinteren, fordi huset ikke er helt tæt alle steder. Men teknologien har også udviklet sig, og nu er det kommet nye muligheder for at holde varmen. Nu kan man i stedet for varme sig med infrarød varme nemlig. På samme måden som med el varmen, så sætter man bare en som kører på infrarød varme. Den er mere miljøvenlig og så giver den præcis samme varmekapacitet, så det er ikke fordi man får et dårligere produkt, bare fordi man også tænker på miljøet.

Tænk på miljøet når du fyrer

Og det er noget som er vigtigt at tænke på, når man fyrer op om vinteren. For selvom man måske kan mene, at det er lidt omsonst, at prøve og varme luften uden for op om vinteren, så behøver det jo ikke kun være skidt for miljøet. For at sikre, at man også gør det på den miljøvenlige måde, kan man gå efter forskellige mærkninger, som indikere hvad det er for et produkt man har med at gøre. Man skal også helst vælge en varmer, som er godkendt. Så er man sikker på, at der ikke er noget farligt ved den.

Vælg den rigtige model

Der findes selvfølgelig forskellige modeller, som passer til forskellige installationer. Hvad for en man bedst kan lide, kan man sidde i ro og mag derhjemme og finde ud af, og så er de nemme at bestille online, når man har besluttet sig. Så får man det næsten ikke meget nemmere til at holde varmen hele året rundt, uden at man behøver fyre for gråspurvene, som der er et gammelt ordsprog der siger. Nem og rigtig god løsning.

Close