Sport og friluftsliv

Kickstart din karrier med en uddannelse fra SDU

Viden og læring er vigtig i jagten på et job

Flere og flere jobs kræver efteruddannelse og dette vil kun udvikle sig i fremtiden. Derfor er det vigtigt både som ung at uddanne sig men det er også vigtigt for mennesker som allerede har et job. På Syddansk Universitet finder man et stort udvalg af muligheder for efteruddannelse. Med efteruddannelse fra Syddansk Universitet bliver man godt klædt på til at søge job inden for et nyt felt. Man finder hos Syddansk universitet både efteruddannelse i Master of Business Administration som også kaldes en mba og meget meget mere. En mba er et godt valg hvis man ønsker at prøve noget nyt og undersøge ens kompetencer inden for administration.

Stort udvalg af bachelor, kandidatuddannelser

Hos Syddansk Universitet finder man et stort udvalg af både bachelor og kandidatuddannelser. Med uddannelser fra Syddansk Universitet så er man sikret en uddannelse som giver en gode muligheder for at få et godt job efter ens studietid og man bliver undervist af meget kompetence lærer.

Mangler du hjælp til at opnå de adgangskrav der kræves for at komme ind på dit drømmestudie?

Der er mange som står i det problem at de efter deres gymnasietid ikke har de helt rigtige fag på de rigtige niveauer. Der er på Syddansk Universitet muligheder for at tage sommerkurser og adgangskurser for at blive helt klar til ens drømmeuddannelse.

Hjælp til at vælge studie

Hos Syddansk Universitet er der også mulighed for at få hjælp til at træffe valg omkring fremtidig studie hvis man ikke er helt sikker på hvad det er man gerne vil beskæftige sig med. Mange ved ikke hvad de lige helt vil være så derfor kan det være godt med en samtale omkring mulighederne og komme lidt nærmere de forskellige studier inden man giver sig i kast med en af dem. Ønsker man en master efteruddannelse men er man ikke sikker på hvilken, så kan man få en samtale omkring de forskellige muligheder og måske ender man med en Master of Business Administration.

Close