Sport og friluftsliv

Man skal skifte sengen oftere end man tror

Det lyder måske som simpel logik at man skal udskifte sine senge en gang i mellem. Ikke mindst når man tænker på hvor fantastisk mange timer man tilbringer i dem hver eneste uge og år. Men faktum er at der er rigtig mange der stort set aldrig udskifter deres seng. I hvert fald ikke medmindre der kommer et eller andet helt nyt på markedet, som dengang i firserne hvor alle pludselig skulle have en vandseng og derfor skiftede fra almindelige senge med almindelige springmadrasser og voer til en vandseng. Da disse så blev umoderne igen, skiftede folk tilbage til springmadrasserne og der blev man så liggende nogen år. Det var først da der kom boxmadrasser at den næste store udskiftningsbølge kom og der kom nye senge i soveværelserne. Og nu ser vi så at en del modne og ældre mennesker investerer i elevationssenge, som kan indstilles på alle mulige måder.

Men når ovenstående så er sagt, så er der altså stadigvæk mange par der ligger både tyve og tredve, eller endda fyrre år i den samme seng, mens alle andre møbler er udskiftet adskillige gange. Det eneste der er fornyet en enkelt gang eller to, er madrasserne.


Billedet er heldigvis et helt andet når det kommer til spisebordsstole, og resten af det mere synlige møblement. Men faktisk så er spisebordsstole noget af det der udskiftes og fornyes oftest, og det skyldes formentlig en kombination af at spisebordsstole er udsat for temmelig meget slid, da de o bruges hver eneste dag og så skifter moden jo også en hel del med hensyn til hvad vi har i vores køkkener og stuer. Mange værdsætter også at man kan forny en del af møblementet uden at det behøver at koste en formue, for det er faktisk ikke så svært at finde BIllige Spisebordsstole og det at de er billige betyder slet ikke at de er af dårlig kvalitet, at de ikke er pæne eller at de ikke er komfortable at sidde i.

Close