Computer og IT

Mangler du kunder i butikken?

Mangler du kunder i butikken?

Virksomheders markedsføring flytter sig i højere grad fra de traditionelle medier til at være til stede online. Kunder er nemlig online og køber sine varer via internettet. Det er derfor også i stigende grad nødvendigt at fokusere sin markedsføring online via forskellige kanaler. Det virker ikke altid ligetil, da der findes mange forskellige markedsføringsløsninger afhængig af dit produkt, din service og ikke branche.

Har du en hjemmeside, kan man med stor fordel gøre brug af søgemaskineoptimering. Dette kaldes også for SEO eller Search Engine Optimization og fungerer ret basalt således at du optimere din hjemmeside, så kunderne nemmere finder jer på søgemaskiner som Google. I dag er der efterhånden ret hård konkurrence om placeringen hos Google, og det kræver derfor også at man tænker lidt strategisk omkring kommunikationen og brugerfladen på sin hjemmeside. Godt indhold er faktisk nøglen her.

Det smarte ved netop onlinemarkedsføring såsom Google AdWords og søgemaskineoptimering er netop at det er målbart på mange forskellige parametre. Du vil derfor være i stand til at kunne holde øje med virksomhedens omsætning i forhold til kampagnen. Det skaber større kontrol over indtægter og udgifter.

River Online er et online makredsføringsbureau med sammenlagt flere års erfaring inden for optimering af seo, sem og smm. Når du vælger at gøre brug af online markedsføring får du nemlig mere fokus på din placering online og dine kampagner på blandt andet hjemmeside og sociale medier. River Online hjælper dig med at komme i gang med AdWords, Facebook eller SEO alt afhængig af hvad behovet er for din virksomhed. De har nemlig eksperter uddannet inden for disse specifikke områder.

River Online tilbyder ikke bare eksperthjælp men også kurser så dine medarbejdere har opdateret sit viden inden for online markedsføring. Du får konkret hjælp til en strategi som virker præcis for dig. Kontakt River Online og få et tilbud nu.

Du finder alt hvad du skal vide om SEO her

Close