Sport og friluftsliv

Måske trænger køkkenet til en udskiftning

Min kæreste og jegs vennepar har simpelthen lige fået det lækreste køkken. De har valgt at bygge det op selv fra bunden og består derfor at en hel masse lækre skydelåger og så har de valgt at få nogle fine køkkenskabe i mørkt egetræ, som simpelthen ser så lækkert ud. Jeg ved endnu ikke helt, om jeg burde tage en seriøs samtale med min kæreste, om vi måske også bør spare sammen til et nyt køkken eller måske bare et par enkle smarte skydelåger, da det altså til tider vil gøre madlavningen i køkkenet en del nemmere. Jeg har altid været stor fan af smarte indretningsløsninger og ser derfor også dette som en mulighed for, at få lavet lidt om i vores hjem og ikke mindst måske også bare få et nyt pust ind med nogle pæne køkkenskabe. Jeg ville i hvert fald ikke have særlig meget imod, at få nogle nye skabe hvor der er skydelåger på.

Fandt billige spejle med lys

Godt nok har min kæreste og jeg næsten lige købt nogle fine spejl med lys, så budgettet er nok lidt stramt denne måned og ikke mindst de kommende måneder. Vi valgte nemlig at udskifte hele badeværelset i vores nye hus for nogle få måneder siden. For at det ikke skulle tage for hårdt på budgettet, har vi simpelthen valgt at gøre det i små etapper, og afsluttede så projektet med at købe nogle spejle med lys i, som vi monterede ude på badeværelset. Spejlene var vi dog så heldige, at finde vildt billigt på internettet. Så derfor blev det heldigvis ikke de helt store omkostninger i forholdt til så mange af de andre ting ude på badeværelset. Heldigvis er det jo et hus, som vi slet ikke ser os selv flytte fra igen. Derfor gør det mig heller intet, at vi bruger mange penge på indretningen, i stedet for at gøre noget halvt, så hvorfor ikke gøre det helt?

Close