Sport og friluftsliv

Møbelkunst

Junoseng

Så er der endnu engang nyt fra Normann Copenhagen, det sidste nye design inden for senge, så fantastisk flot at sengen kan pynte et helt lokale helt for sig selv. Smuk og enkel og af sådan en super god kvalitet, at man må eje den. Fåes i de fleste farver. Fåes også i junior størrelse, trekvartseng eller dobbeltseng. Man skal ikke gå på kompromis med comfort når det gælder senge, og det gør man da bestemt heller ikke med Junoseng fra Normann Copenhagen. Junoseng er både behagelig at ligge i, og smuk at se på, findes ikke smukkere.

Møbelkunst

Normann Copenhagen har også langerede et fantastisk flot smukt og dekorativt bord, ja der er flere forskellige slags, i alle mulige træsorter, teaktræ. bøgetræ, egetræ, birketræ og rønnetræ. Fåes i forskelige modeller, der er firkantede, runde aflange og ovale bordplader, i en fantastisk god kvalitet, og et rigtig smukt design.

Stadig møbelkunst

Vi har fået en helt ny sending kvalitets stof hjem, som selvfølgelig vil blive brugt til vore møbler. Og som noget helt nyt vil vi især bruge kvalitet stoffet til vore sækkestole, med forskellige farver knapper, rigtig rigtig flot design, og super kvalitet, kom ind og se vores fantastiske udvalg af sækkestole.

Sofaer

Alle disse nye stofer vil også blive brugt til vore sofaer, som er af helt nyt design, der er også divaer og chaselong. Normann Copenhagen kører med den bedste kvalitet både på træ og stof. Køber du en af vore sofaer, kommer du ikke til at fortryde det. Super flot og billede skøn, rigtig smuk kvalitets sofa.

Lamper

Kom ind og se vores smukke udstilling af lamper, eller gå online og gå ind på Normann Copenhagen, og se et kæmpe udvalg af lamper. Normann Copenhagen et sted der er værd at besøge.

Close