Hus og have

Natur har en positiv effekt på humøret, er afstressende og godt for helbredet

Skov, grønne områder og anden natur har en positiv effekt på humøret, er afstressende og godt for helbredet. Det skaber trivsel og giver fornyet energi. Skoven er fyldt med energi. Træerne optager solens energi, der er masser af føde og det er den naturtype, hvor der lever flest arter af dyr og planter.

Men skoven er meget mere end det. Skovens natur er som en oplader, hvorfra der kan tankes energi. Skoven er et stykke natur, hvor vi som mennesker kan bruge energi og få energi.
Den giver gode muligheder for at vi kan komme ud at bevæge os, vi kan lære om naturen igennem skoven, få oplevelsen af ro og fordybelse, smukke naturoplevelser og en masse andet godt.

Skoven giver en god ramme for alle de mange aktiviteter som kan bidrage til at få tanket mental energi og skabe trivsel. Uanset om det handler om en gå – eller løbetur, undervisning i skoven eller på tur med spejdergruppen, får vi noget tilbage i form af naturoplevelser, motion, bevægelse og sundhed. Alt sammen noget som er godt for krop og sind og giver energi i en travl hverdag.

Close