Sport og friluftsliv

Nu er det snart tid til sommer og en isbåd igen

En isbåd, står msåske som et kalrt sommerminde for en. Isbåden er også en af de is, der har været på plakaten i allerlængst tid, og den trækker aner tilbage til flere årtier siden. Det må altså siges at være en god gammel klassiker, som mange elsker at spise hvert eneste år. Og nu er det altså snart tid til, at isbilen kommer med nye friske forsygninger. Så man skal så småt begynde at tage stilling, hvad for nogle is, man skal have i fryseren i denne sommer.

Vælg dem du allerbedst kan lide

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad for nogle is, man godt kan lide. Og her skal man jo vælge dem, som man allerbedst kan lide. Der er altid nogle nye is på plakaten. Men gode gamle kendinger som en isbåd, er en af dem, som altid er til at finde. Og dem skal man selvfølgelig også huske, at bestille nogle stykker af. For det er altså det, som man kalder for en publikumsfavorit. Men sådan nogle i fryseren, kan man være sikker på, at man altid kan ramme en is, som folk kan lide.

Se online hvornår isbilen kommer

Mange steder er man så heldig, at isbilen kommer forbi med is. Man kan tjekke på internettet, hvornår det kommer forbi, der hvor man selv bor. Her kan man også bestille sine is i forvejen. Således at de er pakket og klar, når isbilen så kommer. Så skal man bare hente dem, når man hører den velkendte klokke, som får mange får tænderne til at løbe i vand.

Vær ude i god tid

Selvom man oftest forbinder sommeren med is. Så er der ikke noget til hinder for, at man allerede nu belønner sig selv med en lækker fløde eller sodavandsis. Er man typen der ikke kan vente, til sommeren rigtig er blevet skudt igang. Så er der ikke nogen, der ser skævt til en, fordi man allerede nu, går ind og bestiller alle sine favoritter til fryseren.

Close