Sport og friluftsliv

Onlineshopping – nu mere effektivt

Online Betaling og betaling i fysiske butikker har gennem årene været under en større udvikling. Igennem mange, mange årtier er alting (uanset hvor eller hvad) blevet betalt i en eller anden form for ‘kontant’ – om dette så har været med reelle guldmønter, dollars eller knapper, så har det altid foregået (bogstaveligt talt) fysisk. I dag er mulighederne nærmest uendelige. Selvfølgelig er der den efterhånden klassiske betalingsform: kreditkort, som er nemt og effektivt. Dog er alle ikke enige i dette da de mener, at det kan gøre endnu nemmere.

Man kan sige, at onlineshopping skete som svar på muligheden for internet, computere og kreditkort, som gjorde det muligt for alle, at betale via en ‘onlineoverføring’. Dette er i sig selv super effektivt, men som nævnt ovenstående, så er der stadigvæk nogen, som mener, at dette kan gøres nemmere.

Et nyere eksempel på dette er ViaBill. Dette er et dansk koncept, som går ud på, at skabe en fleksibel betalingsform til danske webshops.

Det smarte ved dette koncept er, at gennem ViaBill, kan kundens valgte webshop tilbyde rente- og gebyrfrit kredit. Og hvad der er endnu mere smart ved dette er, at de giver kunden lyst og mulighed for, at putte flere varer i sin ‘indkøbskurv’ i og med, at det giver kunderne mulighed for at sprede betalingen over flere måneder. Dette er en win-win situation for både forbrugeren og webshoppen.

ViaBill er nemt at bruge og hat en super hjælpsom support til rådighed. Selvom ViaBill er nyt, så er der allerede 600 danske webshops, som kan tilbyde deres kunder denne betalingsform. Der er heller ikke nogen form for begrænsning ift. hvilken branche inden for webshops man benytter.

Du kan læse meget mere om ViaBill og dets muligheder vi følgende link: viabill – online betaling

Close