Uddannelse og Ledelse

Porte og hegn til virksomheder

En solid adgangsport kan være den bedste sikring af din virksomhed, da den holder uvedkommende ude. Udover et godt sikkerhedshegn, er det vigtigt at porten til virksomheden er driftsikker og kan åbne og lukke hurtigt for at undgå unødvendig tidsspilde.

Et godt stål hegn hjælper ikke kun mod indbrud og hærværk, men kan også fungere som terrorsikring. Terrorsikring er i øjeblikket en af de største årsager til at virksomheder og kommuner får sat hegn og låger op omkring kontorer, lagerfaciliteter og parkeringsanlæg. Især er der fokus på at sikre vognparken, hvis den består af tunge køretøjer, der kan bruges som terrorvåben.

Hvordan vælger man det rigtige hegn

Der findes mange forskellige typer hegn og adgangssikringer. Du skal naturligvis overveje sikkerhedsniveauet samt hvem og hvordan der skal være adgang til det indhegnede område. Derudover skal du overveje hvilken belastning hegnet skal kunne klare samt hvor permanent du regner med at hegnet skal stå der.

Oftest vælger mange virksomheder et almindeligt flethegn, som er nemt at sætte op og relativt billigt. Flethegnet afgrænser dit område, men du har garanteret set det omkring fodboldbaner, hvor der er bøjet et hul i et hjørne for neden. Skal det være lidt mere holdbart og sikre bedre mod udefrakommende, så vælg et stålmåttehegn eller et balusterhegn, der ikke lige er til at bryde op.

Dit hegn kan naturligvis også suppleres med et strømhegn, hvis du vil forhindre ubudne gæster i at kravle over det.

Skal du nemt kunne flytte hegnet, så er et festivalhegn eller byggepladshegn nok mere sagen. Det er et midlertidigt hegn der nemt kan flyttes og tilpasses.

Tænk også over hvordan du vil have låge eler port i hegnet, da der er mange muligheder for automatiske porte, døre eller svingdøre.

Køb hegn og låger her

Close