Hus og have

Reguleret Boligvurdering der giver et realitets tjek

Står man og har brug for en Boligvurdering, er man bestemt ikke alene om det. Find din ejendomsmægler i Middelfart her og sørg for, at du får din bolig vurderet til den helt rigtige pris. Det er ikke noget, man kan varetage selv, især ikke hvis det er, man ikke har nogen professionel erfaring. En bolig har mange vinkler, mangler, plusser, minusser og så videre, som skal vurderes efter professionelle skalaer. Så det er ikke just noget, man bare lige gør.

Det vil jo være ærgerligt, hvis man ender med et Boligsalg, som kunne have været så meget bedre gennemarbejdet, og man måske mister et par hundredetusinde i processen. Det kan koste dyrt ikke at gøre tingene ordentligt, når det involverer sådan noget som Salg af hus. Man ønsker jo heller ikke at købe noget, som ikke er prisen værd. Så sørg altid for, at tingene går ordentligt til, når det er man skal af med huset.

Køb dit nye hus helt transparent

Det gælder som sagt også, når det er man står og gerne vil købe et hus. Her har du brug for et netværk, som man normalt bare ikke besidder selv, hvis man ikke har valgt at arbejde indenfor boligmarkedet. Eksperterne sidder klar til, at komme ud og finde et nyt hjem til dig eller komme af med det man nuværende sidder i. Du kan helt sikkert finde dig en god løsning, hvis det er man ikke har erfaring på området fra tidligere situationer.

Det er just ikke noget, som mange får lov til at gøre mere end et par gange. Drømmen er jo også at finde huset, hvor man kan bo resten af sit liv. Det kræver også at det tjekker af på nogle punkter, og for at indsnævre markedet, kan man også give ens “ønskeliste” til ejendomsmægleren, og så får man ellers et udvalg af huse, som stemmer mere eller mindre overens med alle punkter på listen. Måske bliver man nød til at gå på kompromis med nogle ting på listen her.

Close