Sport og friluftsliv

Spar penge på rejser

Dyrt at rejse

Selvom rejser giver os en masse spændende oplevelser, må man indse at det er dyrt at rejse! Derfor har man ikke mulighed for at rejse så ofte, som man ønsker det. Men hvis man ved hvor man skal lede efter billige billetter, så kan man spare en del penge på rejser. Derfor er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder, før man booker det første, man får øje på.

Rejs billigt fra Tyskland

Hvis man rejser fra Tyskland, kan man spare en del penge. Uanset hvor man bor i Danmark, om det er tæt på grænsen eller hovedstadsområdet, så vil man lægge mærke til, at rejser fra Tyskland er billige! Derfor betaler det sig at tage turen til Tyskland (uanset hvor man bor), og så tage rejsen fra Tyskland.

Rejs fra Hamborg

Hos hjemmesiden Hamborglufthavn.dk kan man se på de forskellige rejser fra Hamborg. Der er en del penge at spare, når man vælger at tage flyveren fra Hamborg frem for Kastrup eller Billund. Der er en del årsager til, hvorfor man kan spare mange penge ved at man rejser fra Tyskland. En af årsagerne er, at der er flere rejseselskaber i Tyskland. Når der er flere rejseselskaber i Tyskland, betyder det at der er større konkurrence i Tyskland. Stor konkurrence betyder, at man er nødt til at sætte priserne ned, for at kunderne køber hos det pågældende rejseselskab fremfor at købe hos konkurrenterne. Markedet er en hård kamp, og det gælder om at vinde. Rejseselskaber i Tyskland ønsker flere kunder, og det er billigt for kunder at rejse. Det er WIN-WIN!
En anden årsag til at det er så billigt at rejse fra Tyskland er, at der er over 80 millioner af tyskere i Tyskland. Det giver gode mængderabatter til de tyske rejseselskaber. Desuden er vi danskere ikke på ferie på samme tid som tyskerne, derfor er der ekstra penge at spare, da mange danskere rejser uden for højsæson.

Ønsker du at vide mere, så Læs mere her

Close