Elektronik

Store fordele i anvendelse af polytech-materialer til fremstilling af naceller

I vindmølleindustrien er anvendelse af letvægtsmaterialer et vigtigt parameter. At materialerne er letvægtskomponenter gør håndtering af dem meget lettere – lige fra transport og til montering på vindmølletårnet. Samtidig er nacellerne fra firmaet Polytech yderst holdbare og vejrbestandige. Mange vindmøller er lavet til opstilling på det åbne hav, og Nacelle solutions fra PolyTech imødekommer fuldt ud kravet om at være vejrbestandig. Nacellerne er produceret af polyurethan som ikke kan korrodere. Fremstilling af naceller i polyurethan er ikke bare holdbart, men også en omkostningseffektiv fremstillingsmetode.

Testet efter højeste standard

Alle PolyTech’s naceller undergår tests i henhold til ISO 17025 for at sikre, at alle kvalitetskrav er overholdt, og at kunden får et produkt, der er på højeste standard. Ved simulere betingelser der ligner dem nacellerne udsættes for, når de er monteret på land eller på det åbne hav, sikres det, at nacellerne kan fungere sikkert i deres levetid. I Polytechs testcenter kan simulationerne ydermere tilpasse kundens ønsker, så kunder får et produkt, der helt nøjagtigt matcher de krav produktet skal overholde.

Polyurethan er et materiale, der kan formes alle i ønskelige former og have et bredt spektrum af funktioner. Det færdige produkt er både fleksibelt og stærkt. PolyTech tilbyder at lave et 3D-print af et ønsket produkt, så kunden kan danne sig et solidt indtryk af, hvad de kan forvente af det færdige produkt. PolyTech har alle kompetencer inhouse, og vejen fra idé til det færdige produkt er forholdsvis kort og produktionen kan sættes i gang på kort tid. Uanset hvilket produkt der ønskes, vil PolyTech være i stand til at bistå dig i dine ønsker. PolyTech kan tilbyde flere forskellige måde at blive din partner på, så din forretning understøttes på bedst mulige måde.

Se også

Close
Close