Sport og friluftsliv

Stort udvalg af billige skjorter

Da min søn er blevet et år ældre, følte jeg for at give ham to rigtig fine skjorter til hans fødselsdag, som han kunne bruge, når vi skulle fejre ham for familien. Jeg har sådan glædet mig til, at han skulle blive ældre og kunne gå i pæne skjorter og klæde sig pænt på. Selvom han kun er 14 år, går han nu alligevel meget op i hvordan han ser ud og klæder sig på. Derfor har han også ønsket sig både skjorter og manchetknapper i fødselsdagsgave af familien. Jeg valgte derfor at købe nogle billige skjorter inde på internettet, hvor de havde et rigtig stort udvalg af forskellige modeller. Ideen kom egentlig efter han havde set et billede inde på internettet af en yngre dreng stå og binde en butterfly. Han viste mig billedet på hans telefon og fortalte, at han også ville være lige så pæn i tøjet som drengen på billedet, samt lære at binde en pæn butterfly.

Flere gaver en forventet

Vi havde i lørdags inviteret både min mand og jegs familie på besøg til kaffe og senere middag, for at fejre min søns 14 års fødselsdag. Dette blev til en helt fantastisk dag for ham, og hvor var det fedt at se hvor glad han blev. Ikke nok med han fik nogle rigtig flotte skjorter, så fik han også både manchetknapper, jakkesæt og nogle rigtig pæne sko. Min søns farfar lærte ham hurtigt hvordan han skulle sætte manchetknapper i og så klædte han ellers om, og kom til at ligne en rigtig pæn mand lige pludselig, trods han jo kun er 14 år gammel. Jeg glædes virkelig ved at se hvor glad han var den pågældende dag og samtidig nød jeg bare også, at have hele familien samlet omkring mig.

Close