Sport og friluftsliv

Strip er ikke kun noget piger gør

Der er flere og flere fester der nyder godt af en stripper og det er ikke kun den traditionelle version hvor det er en frisk pige der kommer og smider tøjet i takt til noget musik. Faktisk har det aldrig været mere moderne med mandestrip end det er i disse år og det skyldes for det første at pigerne er blevet langt mere ærlige om at de faktisk godt kan lide at se på at en flot fyr smider kluden for at underholde dem, og så skyldes det naturligvis også de der kæmpe shows, hvor internationale grupper som Chippendales har gjort det mere mainstream at mænd viser sig frem som sexobjekter. Publikum til mandestrip er faktisk kvinder i alle aldersgrupper og fra alle sociale lag og de fleste nyder følelsen og fornemmelsen af at en eller flere mænd gør sig til for netop deres skyld.

Der er dog en del forskelle på traditionel pige strip og mandestrip. For det første så findes der vist ikke nogen deciderede stripklubber herhjemme hvor det er mænd der optræder og man kan vel heller ikke forestille sig at ret mange kvinder ligefrem ville bruge tid på at opsøge sådanne steder for at se på mænd. Ligeledes har kvinder normalt et mere realistisk forhold til selve stripperen og de er derfor hele tiden klar over at det her er et show og ikke andet. De fleste mænd står imidlertid næsten altid med den tanke at “hvis jeg ville så kunne jeg score hende” uanset at dette er totalt urealistisk og ikke en del af showet.

Hvis I skal holde en fest eller en polter abend for en veninde, så book mandestrip online så sørger vi for at der kommer en flot mand og gir jer en på opleveren. I aftaler på forhånd hvad I forventer af showet og hvor langt han må gå med hensyn til at smide tøjet. De fleste er ikke generte så det er jer der sætter grænserne, men husk at det skal være sjovt for alle, også hende der måske er hovedpersonen.

Close