Boligindretning

Trænger du til nye gardiner?

Overvejer du nye gardiner til dit hjem

Er det tid til at skifte dine gamle kedelige gardiner ud så kan du med fordel besøge dekoria.dk. De forhandler gardiner for enhver smag og til ethvert hjem. Uanset om du er til foldegardiner, rullegardiner, plissegardiner eller andet, så finder du det hele her. Gardiner er mere end blot at lukke solen ude. Det er en del af indretningen af vores hjem og alle har brug for gardiner. Vi bruger gardiner til at skærme for lyset, til at holde nysgerrige blikke væk, til at skabe hygge og stemning i et rum. Foldegardiner er super anvendelige i alle rum og fåes i et utal af farver. Gardiner skal være nemme at anvende og pæne at se på. Mørklægningsgardiner er et hit i vores soverum og måske især i børneværelserne.

Uanset vinduets størrelse så kan du få lige præcis det gardin du ønsker. Du kan bestille foldegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og mørklægningsgardiner i specialmål lige efter dit ønske. Her er gardiner til alle formål, til sommerhuset, campingvognen, udestuen og børneværelset. Gardiner i alle mål og mange farver. Gardinerne forhandles i 400 forskellige tekstiler så her er noget for enhver. Her er tekstiler til teenageværelset, romantikeren og den moderne kvinde. Rullegardiner med flæser, gardiner til vinduer i kip og lamelgardiner til døre.
Når du flytter i en ny bolig er det rart med nye gardiner og du kan få det til at passe med din indretning. Lamelgardiner er en fordel ved store vinduespartier og døre, plisségardiner med mørklægning er fine i et soveværelse hvor stemningen gerne må være mere romantisk og foldegardiner er perfekte i køkkenet.
Gardiner er en vigtig del af den moderne indretning da det er en måde at sætte et personligt præg på vores hjem. Gardiner der matcher puder, tæpper og plaider er et hit.

Close