Uddannelse og Ledelse

Udviklingen går stærkere end nogensinde

Den rette kandidat

Har du en virksomhed som arbejder inden for energi, industri, FMCG og retail, og mangler du den rette medarbejder, er GML-HR et rigtig godt bud på en ambitiøs og veletableret konsulentvirksomhed, med erfarne konsulenter inden for Search & Selection, ledertræning og organisationsudvikling. GML-HR leverer professionelle HR-ydelser som bidrager til at styrke kundens forretning, og konsulenterne er drevet af at arbejde med HR, og finde de rette kandidater og udvikle ledere og organisationer.

FMCG

FMCG, Fast Moving Consumer Goods virksomheder har innovation og produktudvikling som kritiske faktorer. I dag gennemføres innovation ofte i tæt samarbejde med forbrugerne, der bidrager med deres erfaringer og holdninger, og på den måde holde sig ajour med forbrugernes stigende krav. Hos GML-HR kender de FMCG og ved, hvem der er hvem i branchen. Velkvalificerede og topmotiverede medarbejdere på alle niveauer er en afgørende faktor for at opnå konkurrencefordele, og her kan GML-HR hjælpe med at opnå disse fordele gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik. GML-HR har en indgående erfaring med Fast Moving Consumer Goods fra store veletablerede virksomheder, og ekspertise indenfor alle funktionsområder fra direktører og generelle lederstillinger, til specialister og mellemledere inden for salg og marketing, indkøb, produktudvikling, produktion, kvalitet, supply chain og økonomi.

Kerneydelser

Hos GML-HR er kerneydelserne Search & Selection. Assessment og Organisationsudvikling. Konsulenterne har et solidt fundament og en veludviklet forretningsforståelse og praktisk erfaring med den virkelige verden, hvilket giver en god basis for den rådgivning til kunderne når den rette nøglemedarbejder skal findes.

Close