Uden kategori

Undgå slid med et stoleunderlag

Er du træt af slidte gulve efter kontorstole der ødelægger gulvet? Dette kan afhjælpes med et stoleunderlag

Forskellige typer af stoleunderlag

Der findes rigtig mange typer stoleunderlag. Man kan vælge et gennemsigtigt, slidstærkt plastikunderlag til kontorstolen, hvor man stadig kan se gulvets struktur igennem underlaget, eller man kan vælge et farvet stoleunderlag i forskellige typer tekstil.

Red Office har et stort udvalg af stoleunderlag i mange forskellige størrelser og materialer, så du kan helt sikkert finde det perfekte stoleunderlag til dit behov.

Typer af underlag

Et super velegnet og støjsvag underlag til brug på parket, linoleum og flisegulve kunne være et stoleunderlag med skrå kant u/pigge. De skrå kanter sikrer, at stolen kører over kanten uden at det belaster lænden. Dette underlag til kan bestilles i specialmål, du kan få det i præcis den størrelse du ønsker.

Er plastikunderlag ikke lige det du leder efter, så er der også et stoleunderlag i tekstil, som Red Office forhandler i 2 grå nuancer Foxtrot og Jazz. Disse flotte underlag er fremstillet af polyamid med en bagside der er behandlet med antiglid. Et stoleunderlag i tekstil beskytter effektivt gulvet mod slitage og snavs, og dæmper samtidig støj.

Hvis du holder af at stå op en gang imellem ved dit skrivebord, så forhandler Red Office lækre ståmåtter og andre typer ståmåtter som er fremstillet specielt til hæve/sænkeborde og alle er designet til optimal aflastning ved stående arbejde. De fås i mange forskellige størrelser og farver, og Red Office giver 5 års garanti på alle måtter og underlag.

Kig forbi deres hjemmeside, og gå på opdagelse i det store udvalg af underlag og måtter, så du kan få det helt rigtige stoleunderlag hjem. Der vil helt sikkert være en måtte eller underlag der passer til dit behov.

Close