Computer og IT

Webbureau

I Aalborg ligger webbureauet Octokom. Octokom har specialiseret sig i webløsninger, herunder blandt andet udarbejdelse af b2b webshop samt hjemmesider til både store, mellemstore og mindre virksomheder.

Når man som virksomhed gerne vil have etableret en ny hjemmeside eller en ny webshop, altså en b2bshop, er det vigtigt, at man har en idé om, hvad man gerne vil have som content på ens Ny hjemmeside eller ny webshop. Derudover er det vigtigt, at man har en kompetent sparringspartner, som både kan udarbejde og servicere på hjemmesiden såvel som på websiden, hvis man ikke selv besidder den største tekniske snilde indenfor webløsninger. Octokom agerer gerne sparringspartner, da Octokom har en årelang erfaring indenfor både design, udarbejdelse og vedligehold af hjemmesider såvel som webshops. Oktocom er mere end et reklamebureau, det er en partner til virksomheden, når der skal laves webshops og hjemmesider.

Da ikke to virksomheder er ens, er de webløsninger som Octokom tilbyder sine kunder skræddersyede løsninger; uanset om det er en hjemmeside eller om det er en webshop, man som kunde er på udkig efter. Som tidligere nævnt er medarbejderne hos Octokom specialister i webløsninger som eksempelvis hjemmesider og webshops. Mission er, ganske enkelt, at vise sine kunder, det ikke nødvendigvis behøver at være besværligt og kræve ekstra teknisk snilde at lave en hjemmeside. Kunderne hos Octokom tæller flere forskellige brancher som eksempelvis transport, sundhed, industri, kommunikation og meget mere.

Overvejer man ny webshop, eller har man lyst til at tage en uforpligtende snak med Octokom for at høre hvad de kan gøre for ens virksomhed, eller vil man se nærmere på, hvad Octokom kan, kan man med rette tage et kig på hjemmesiden www.octokom.dk hvor man kan se og læse meget mere om de løsninger, Octokom tilbyder.

Close