Elektronik

Zenztrack, smart tracking

GPS tracking bruges i dag i mange forskellige sammenhænge, men fælles for dem alle er, at det hjælper med at spore den genstand, hvori GPS-enheden er sat i. Med GPS sporing kan man følge eksempelvis en båd eller en bil i realtid. Det vil sige, at man på et hvilket som helst tidspunkt kan følge med i, hvor bilen eller båden befinder sig.

Det kan eksempelvis være en mester, der har en række firmabiler, som svendene hver dag kører hjem i, når de har fri fra arbejde, for at møde op på arbejde dagen efter. Efter aftale med mester, må svendene udelukkende bruge bilerne til arbejdsmæssig transport. Bliver mester så i tvivl om, at bilerne måske bruges til privat kørsel også, kan han med rette installere en GPS-tracker i bilerne, hvortil han kan spore dem.

Hos firmaet Zenztrack kan man købe en GPS tracking-løsning. Løsningen består af en GPS tracker, hvortil der medfølger et simkort, således trackeren kan sende data. Man betaler en fast pris hver måned, og det er inklusiv både simkort og GPS tracker. Zenztrack har flere forskellige typer af abonnementer, der hver især indeholder sin type af GPS tracker. Det betyder, at man som kunde kan finde lige præcis den løsning, der bedst matcher ens behov.

Når man køber en GPS-trackingløsning hos Zenztrack, får man udover selve trackeren og simkortet med abonnement også adgang til det, som Zenztrack kalder ‘sporingsportalen’. Sporingsportalen er her, hvor man som kunde kan følge alle sine GPS-trackere og hele tiden se, hvor de befinder sig. Tilbage til scenariet med mester og svendene, så vil mester kunne følge sine biler konstant og i realtid, når han først har sat GPS-trackeren i bilerne, han gerne vil have tracket og dernæst logger ind på sporingsportalen.

Vil man læse mere GPS-trackerne hos Zenztrack, kan man med rette tjekke deres hjemmeside ud: Læs mere på zenztrack.dk

Se også

Close
Close